WWW.POUKAMISAS.GR
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πάμε Καμίνι την Κυριακή

Galatsi-Kupseli
Τα φροντιστήρια Πουκαμισάς του Γαλατσίου και της Κυψέλης διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού με τίτλο: «Επιλέγω Σπουδές & Επάγγελμα» την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι» (Καραϊσκάκη 12, Γαλάτσι). Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως ακολούθως:

Μέρος Α’

• 10.00 – 11.15 Ενημέρωση των μαθητών της Α’ Λυκείου για το Νέο Λύκειο και τις Εξετάσεις του. Την σχετική εισήγηση θα κάνει ο κ. Γιώργος Χατζητέγας.

Μέρος Β’
• 11.30 – 13.30 Κριτήρια επιλογής και πρόσβαση σε δυναμικά και ανερχόμενα επαγγέλματα.
Εναρκτήρια ομιλία από τον κ. Ιωάννη Καλιαμούτο, Διευθυντή των φροντιστηρίων Πουκαμισάς, ο οποίος θα παρουσιάσει τους προσκεκλημένους ομιλητές κ. Πάσχο Μανδραβέλη Δημοσιογράφο, κ. Θεόδωρο Παπαθεοδώρου Καθηγητή Πανεπιστημίου πρώην Υφυπουργό Παιδείας, κ. Γιάννη Νικολάου Καθηγητή Πανεπιστημίου, κ. Ηρακλή Μπουραντά Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΙΤ, κ. Μιχάλη Αμοιραδάκη Φροντιστής και τον συντονιστή κ. Γιώργο Χατζητέγα. Ο κ. Παπαθεοδώρου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το παρόν και το μέλλον των Ανθρωπιστικών Σπουδών, ένα σημαντικό και καίριο ερώτημα για το 40% των μαθητών που επιλέγουν τη Θεωρητική Κατεύθυνση.
Ο κ. Μανδραβέλης θα μιλήσει για αυτούς που αλλάζουν τον κόσμο, ο κ. Αμοιραδάκης για τα κριτήρια επιλογής σπουδών και επαγγέλματος, ο κ. Μπουραντάς για το παρόν και το μέλλον της άπειρης Πληροφορικής και ο κ. Νικολάου για τις Οικονομικές Σπουδές στο τμήμα της Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο οποίο διδάσκει και την Οργανωσιακή Ψυχολογία που είναι το αντικείμενο των σπουδών του.
Ο συντονιστής της εκδήλωσης θα υποβάλει ερωτήματα στους προσκεκλημένους όπως αυτά προέκυψαν από επίκαιρη έρευνα σε όλους τους μαθητές της Α’ και της Β’ Λυκείου.

Η είσοδος στο σεμινάριό μας της Κυριακής 6 Απριλίου 2014 είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές και τους γονείς τους.